Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Retour chez ma mère / Back to Mom’s (2016) Sa Prevodom Online

Retour chez ma mère / Back to Mom’s (2016) Online Sa Prevodom
Informacije:
Retour chez ma mère / Back to Mom’s (2016) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt5115024/
Naziv: Retour chez ma mère / Back to Mom’s (2016) online sa prevodom
Zanr: Drama, Komedija
Ocena: 5.8
Trajanje: 1h 37min
Rezija: Eric Lavaine
Uloge: Josiane Balasko, Alexandra Lamy, Mathilde Seigner
Opis: Četrdesetogodišnja Stefani (Aleksandra Lami) primorana je da se vrati kući i živi s majkom (Žozijan Balasko). Majka je dočekuje raširenih ruku u svom pregrejanom stanu u kome se stalno vrte iste staromodne pesme i održavaju grozničave zabave i deli joj dragocene majčinske savete o ponašanju za stolom i načinu vođenja života. I majka i ćerka moraju da nauče da budu beskrajno strpljive da bi mogle da žive pod istim krovom. Ali kad ostala braća i sestre (Matilda Senije, Žerom Komander i Filip Lefevr) dođu na večeru, porodične tajne veselo izlaze na videlo u vidu izliva emocija koji ponekad može biti veoma zdrav. Dobro došli u visokorizičan svet: porodicu!

Gledaj Film Online sa prevodom
Retour chez ma mère / Back to Mom’s (2016) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...